Diensten

Hieronder vindt u een overzicht van alle diensten die ik aanbied.

Gyproc werken

Ik ben gespecialiseerd in Gyprocwerken, zoals de plaatsing van valse plafonds, voorzetwanden, scheidingswanden, afwerken van zolderruimtes enz. De kunst van Gyproc ligt in het bepleisteren. Voor een succesvolle bepleistering is het gebruik van het juiste pleistermateriaal en pleistertechniek een must, en door mijn jarenlange ervaring werk ik al mijn Gyprocwerken schilderklaar af.

Isolatie

De eerste belangrijke stap op weg naar een energiezuinige woning, zet u door de woning goed thermisch te isoleren. De keuze van het materiaal is belangrijk, maar ook de plaatsing moet goed en nauwkeurig gebeuren. Isoleren is deskundigenwerk, laat mij u dus adviseren.

Badkamers

Ik kan zowel bestaande badkamers renoveren als nieuwe badkamers plaatsen. Dit houdt onder meer in het uitbreken en opruimen van de bestaande badkamer, aanpassing van water, CV, afvoer en elektriciteitsleidingen, plaatsen van badkamertegels en badkamertoestellen en het plaatsen van ventilatie.

Vloeren en betegeling

Bij mij kan u niet alleen terecht voor het leggen van vloeren, ook met het plaatsen van wandtegels help ik u graag verder.

Interieurinrichting

Ik geef u graag advies voor alle werken en verbouwingen die moeten uitgevoerd worden voor de (her)inrichting van uw woning, steeds op maat van uw persoonlijke situatie.

Klusjesdienst

U kan bij mij terecht voor al uw klusjes en kleine werkjes.